Wat te doen in Brussel?

Tijdens mijn stedentrip in Brussel heb ik allerlei leuke hotspots bezocht. Ik heb de leukste voor je op een rijtje gezet: 

1. Atomium 

Het Atomium is één van de best bezochte toeristische plekken in Brussel. Je kan er niet alleen hele leuke Insta-foto's maken, maar je kan ook echt de bollen in. Je hebt dan een mooi uitzicht over de hele stad.

2. Galeries Royales St Hubert

In deze Galeries kijk je je ogen uit. Van het mooie gebouw ten eerste, maar ook van de leuke winkeltjes en restaurants die je er tegen komt. Aanrader van mij: lunchen bij Le Marmiton en genieten van een heerlijke Prosecco. 

3. Crème

Drink hier een heerlijke cappuccino of je andere favoriete koffie. Als je nog trek hebt, neem dan de toast met avocado. Die is echt heel lekker, kan ik je vertellen uit ervaring. Vanaf hier kan je trouwens gelijk door naar de chocolaterie van Pierre Marcolini - hotspot nummer 4 - want dat is dan nog maar een klein stukje lopen. 

4. Pierre Marcolini

Misschien heb je het al in mijn vorige blog gelezen, maar in Brussel kan je de lekkerste bonbons proeven. Hier heb ik dan ook mijn nieuwe Bonbon set op geïnspireerd. Deze chocolaterie heeft niet alleen lekkere bonbons, maar is ook nog eens van de buitenkant heel kleurrijk aangekleed. Ook een perfecte plek voor een Insta-foto. 

5. Grand Place

Dit is een échte must see in Brussel: de Grote Markt. De gevels van de gebouwen hebben prachtige gouden details en omringen het plein waar vaak veel mensen aan het genieten zijn van een wafel. Want ook die zijn onweerstaanbaar in Brussel!  

X Jackie