Mi amor por Barcelona

Reizen, de bezigheid waar mijn hart ligt. Voor mijn nieuwe collectie ben ik afgereisd naar een Catalaanse parel aan de Spaanse kust: Barcelona.

Ik zit heerlijk op een terras in Barcelona vlakbij Casa Mila. Genietend van mijn café con leche - terwijl de zon opkomt - kijk ik hoe de stad ontwaakt. De details van de gebouwen worden langzaam zichtbaarder en ik zie hoe de mensen elkaar liefdevol begroeten.

Struinend door Park Güell valt ieder detail van de kunstwerken mij op. De golvende lijnen, de verschillende kleuren en de prachtige mozaïek. Deze bijzondere plek heeft ook een mooi uitzicht over de stad.  

De Sagrada Família inspireert mij om de edelsteen witte topaas te gebruiken voor mijn nieuwe collectie. De organische vormen van het imposante gebouw zijn terug te zien in de ontwerpen van mijn nieuwe oorsieraden.

barcelona inspiratie sagrada

Op de terugweg naar mijn hotel besluit ik te stoppen op de romantische boulevard bij de Playa de la Barceloneta. Onder het genot van een verrukkelijke sangria en de typische Spaanse tapas sluit ik mijn dag af.

De stad die voor altijd een plekje in mijn hart heeft veroverd: In Love With Barcelona!

X Jackie