Mijn nieuwe collectie: Treasures of London

Tijdens mijn trip naar Londen liep ik 's avonds door de gezellige wijk Soho, waar je in elke straat leuke restaurantjes en bars tegenkomt. Op een avond kwam ik in Old Compton terecht en bestelde een White Lady cocktail. De condens druppels op mijn cocktail glas inspireerde mij voor mijn nieuwe White Lady ring. Zie jij het ook?

white lady ring jackie blog

 

 

 

 

 

 

 

 

Altijd als ik in Londen ben doe ik een rondje in de Londen Eye. Dit grote reuzenrad staat aan de oevers van de Theems en vanuit het reuzenrad heb je een prachtig uitzicht over de stad. De nieuwe London Eye bracelet en London Eye necklace herinneren mij aan deze fijne momenten. 

london eye blog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Één van de meest bekende verlovingsringen ter wereld is de verlovingsring van Lady Diana. De ring met saffier en 14 diamanten is vandaag de dag te bewonderen aan de ringvinger van Kate, de hertogin van Cambridge. Tijdens mijn trip naar Londen heb ik de Tower of London bezocht en de kroonjuwelen bekeken. In mijn nieuwe collectie wilde ik hier graag even bij stil staan. Daarom heb ik een nieuwe ring ontworpen met saffier: de Triangle Sapphire ring. Deze ring heeft edelstenen in dezelfde vorm als mijn bestselling Triangle studs.

jackie triangle sapphire ring

Bekijk hier mijn nieuwe collectie!

X Jackie