NEW: Ear Piercings

Ik neem je graag mee in het ontwerpproces van mijn allernieuwste oorsieraden:

Omdat ik ’s avonds altijd mijn oorknopjes uitdoe voor het slapengaan, wilde ik graag oorbelletjes ontwikkelen die je wel comfortabel ’s nachts in kunt houden. Ik kwam al snel bij ear piercings terecht. Maar wat een gepriegel om piercings in- en uit te doen! Omdat er vaak aan de achterkant een bolletje wordt gebruikt, glipt het tussen je vingers weg.

Ik ben gaan tekenen en uiteindelijk uitgekomen op twee in elkaar draaiende schroefstaafjes met een stabiel achterkantje in de vorm van een bloemetje. Die zijn heel gemakkelijk in en uit te doen.

In een aantal piercings gebruik ik bovendien natuurlijk, wit topaas om de piercing te laten schitteren. En nu zijn ze er dan: comfortabele, 14 karaat gouden ear piercings, vanaf €59,95.

Ear Cuffs

Ik heb tot nu toe geen gouden earcuffs willen introduceren omdat je die gemakkelijk kwijt raakt. Tot nu! Vanaf vandaag maak je je look helemaal af, met het nieuwe oorknopje met de gouden earcuff aan een kettinkje.

Je nieuwe earparty wordt een feestje!